Creatief in je Element: De Cursus

Ja, hij is er bijna. Creatief in je element, de cursus. De Cursus die alles waar ik mee bezig ben samenvoegd. Een combinatie van mijn opleidingen Creatief Coaching en Nine Star Ki overgoten met een eigen creatief sausje.

Deze Cursus krijgt dezelfde naam als mijn website en mijn creatieve groep. De Cursus zal ook gaan draaien in mijn creatieve groep. Wil je daar alvast kijken en lid worden volg dan deze link: https://creatief-in-je-element.mn.co/

Mocht je dat nog niet gedaan hebben, lees dan hier in deze blog meer achtergrond informatie over de naamgeving en mijn affiniteit met het onderwerp van de cursus.

Wat gaan we doen in de cursus.

De cursus Creatief in je Element omvat 3 modules waarin je van alles leert over de 5 elementen en een basis cursus Nine Star Ki astrologie. Dit alles wordt gecombineerd met een flinke dosis creatieve technieken en creatief coachings oefeningen.

Module 1: De 5 elementen

Startdatum 13 januari 2021

In deze eerste module krijg je theoretische informatie over de 5 elementen. Maar we gaan vooral op diverse manieren creatief aan de slag met kleuren, eigenschappen en symbolen van deze 5 elementen. We doen dit door het spelen met verf, papier en meer.

5 elementen

Module 2: De basis van Nine Star Ki

Startdatum 27 januari 2021

Deze module bevat een basis cursus Nine Star Ki. Wat is Nine Star Ki, wat is Yin Yang en welke verschijningsvormen van de elementen zijn er. Deze module bevat meer theorie dan module1, maar uiteraard gaan we ook weer aan de slag met leuke creatieve projecten.

nine star ki

Module 3: De verdiepingscursus Nine Star Ki: Leer meer over jezelf en jouw combinatie van getallen.

Startdatum 19 april 2021

In deze module gaan we meer kijken naar jouw eigen Nine Star Ki profiel. We gaan kijken en creatief spelen met symbolen en activiteiten van de 3 verschillende getallen van jouw profiel. Daarnaast krijg je meer info over Nine Star Ki en kan je leren hoe je de getallen van anderen kan berekenen.

mandala nine star ki

Hoe werkt het:

  • Module 1: Deze module kan los gevolgd worden
  • Module 2: Voor toegang tot deze module, moet je eerst module 1 hebben gevolgd. ((module 1 heeft de basis van de elementen en die heb je echt nodig en zelfs als je heel bekend met de 5 elementen en wil je echt module 1 niet overslaan, want........je mist dan heel veel leuk creatieve manieren om met die elementen aan de slag te gaan)
  • Module 3: Voor toegang tot deze module moet je zowel module 1 als module 2 hebben gevolgd

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of wordt lid van mijn gratis creatieve groep. Je krijgt dan niet alleen als één van de eerste de mogelijkheid om je in te schrijven, maar ook nog een vroege vogelskorting.

Laat een reactie achter

veertien − drie =