Nieuwsbrief inschrijf formulier:

Mijn nieuwsbrief houd je op de hoogte van dingen die mij bezig houden. Foto's van uitjes of de natuur en informatie over mijn creatieve bezigheden en tips van anderen. Gewoon gezellig om te lezen.

Hieronder kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief door het formulier in te vullen. Vergeet niet het vakje voor nieuwsbrief aan te klikken. Ik zal je niet spammen maar hooguit 1 of 2 keer per maand een nieuwsbrief sturen. In elke mail zit onderaan ook altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven.

Onderaan elke pagina vind je mijn privacy policy, waarin zich ook een email adres bevind mocht je contact met mij zoeken. De privacy policy kun je ook HIER lezen.

Inschrijf formulier Nieuwsbrief

* indicates required

Klik het vakje nieuwsbrief aan.

De informatie wordt gebruikt om een nieuwsbrief te versturen via mailchimp. Onderaan de nieuwsbrief vind je altijd een link om je desgewenst weer uit te schrijven

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.