Hoe gaat het met jou?

 

Ben je lekker in je element?

 

En.....ben je ook Creatief in je Element?

avatar1

Introductie:

Hallo, ik ben Carla en met bovenstaande tekst begon ik mijn eerste blogpost op deze website in november 2020.

De naamgeving Creatief in je je Element ontstond uit het brainstormen om een combi te maken wat alles waar ik mij mee bezig hou te omvatten. Het is de URL van deze website, de tagline van mijn oude website en de naam van de creatieve netwerkgroep waar al mijn online cursussen en allerlei creatieve activiteiten plaatsvinden.

Mijn rode draad is Creativiteit, wat ertoe leidde dat ik een opleiding Creatief Coaching ging doen toen ik zonder werk kwam te zitten.

Bij een zoektocht om mijzelf en anderen beter te begrijpen kwam ik in aanraking met Nine Star Ki en de 5 elementenleer. Ook hiervoor volgde ik een opleiding.

Daarnaast heb ik mijn oude liefde voor etherische olien, waar ik in 1999 een basisopleiding voor heb gevolgd weer opgepakt en ben distributeur voor Young Living geworden.

Zo kunnen Creatief bezig zijn, met kennis van Nine Star Ki en ondersteund door  etherische olien ervoor zorgen dat ook jij Creatief in je Element komt.

creatief in je element

Mijn Creatieve Leven

Ik ben dus mijn hele leven al een zeer creatief bezig bijtje. Vroeger was ik altijd in de weer met allerlei handwerken zoals borduren en haken, maar ook kleuren en tekenen, fotografie en het maken van allerlei kaarten.

Tegenwoordig ben ik fulltime creatief maker, inspirator, leraar. Want wat is er nu leuker dan creatief bezig zijn en anderen helpen om zelf hun creativiteit te ontwikkelen.

Op mijn oude website hier, vind je veel van mijn creatieve blogs. Ik schrijf al blogs sinds 2012. Veel van de oude blogs zijn ondertussen verdwenen of omgevormd naar wat ik noem Blasts from the Past posts, omdat ik het ook leuk vind om ter inspiratie mijn oude werk nog deels te laten zien.

Zoals gezegd ben ik dus al mijn hele leven met allerlei creaties bezig geweest. De laatste 10 jaar heel veel met Art Journaling en Mixed Media. Sinds juli 2019 heb ik ook een speciale creatieve groep

Creatief in je element: de Groep

Deze groep bevind zich op een apart prive netwerk waar je steeds meer creatieve inspiratie kunt vinden. Een groep voor iedereen die creatief bezig is of dat wil zijn.

Allerlei inspiratie op het gebied van Art Journaling & Mixed Media, Boekjes en Kaarten maken en nog veel meer.

Tevens de plek waar je mijn online cursussen kunt vinden. Er is al een gratis Letterspel cursus, een Mandala Cursus en de De Cursus Creatief in je Element die 5 elementenleer en Nine Star Ki combineert met creatieve projecten.

Wil je meer weten over de cursussen die op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan even hier: https://www.creatiefinjeelement.nl/category/cursussen/  of zoek via de menubalk naar cursussen, daaronder vind je pagina's voor de diverse cursussen die er nu zijn.

Ik gebruik graag mijn kennis en ervaring om jou op weg te helpen naar een rustiger en creatiever leven.

Denk je dat je niet creatief bent. Wil je uitzoeken wat jij leuk vind, spelen met materialen. Of zoek je een momentje van ontspanning om je hoofd leeg te maken? .

Creatief bezig zijn is fijn als rustpuntje in deze drukke wereld. In het Engels zeggen ze zelfs ART HEALS. En ja kunstzinnig bezig zijn helpt echt. Ik help je graag een handje op weg.

Ook als je graag creatiever bezig wilt zijn, maar door de bomen het bos niet ziet en wil uitzoeken wat je leuk vind door te spelen met materialen en technieken. Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Je kan persoonlijk contact met mij opnemen via de mail. Dan kijken we hoe en waarmee ik je kan helpen. Je kan ook al jouw vragen stellen via de mail. Een mailadres vind je in de privacy policy onderaan de pagina.

Maar wordt vooral lid van de creatieve groep waar alles kan en veel mag op creatief gebied. Dan kan je mij daar gelijk beter leren kennen.

Wil je nog meer weten?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief op deze contactpagina . Je wordt dan altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Verder kan je mij volgen op instagram waar ik regelmatig foto's plaats.